21.09.2017

EYLÜL AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Her ay personeli bilgilendirme ve personelin birbiriyle kaynaşmasını sağlama amacıyla yapılan, eylül ayı mutad toplantısı İlçe Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Vaizi Mehmet YEŞERSİN tarafından Tilavet edilen Kur'an-ı Kerim'le başlayan toplantıda, İlçe Müftülüğümüzü ziyaret eden Türk Diyanet Vakef Sendikası Genel Sekreteri Kenan AK söz alarak bir konuşma yaptı.

Daha sonra, Personeli ilgilendiren gündemdeki konular personelle paylaşıldı, devamında Türkiye Diyanet Vakfı'nın gerçekleştirdiği Vekaletle Kurban Organizasyonuna yapılan katkılar değerlendirildi.

Bu çerçevede Vekaletle Kurban Organizasyonunda Kurban Gönüllüsü olarak Senegal'e giden İlçe Vaizi Turan Ali DURUPINAR izlenimlerini görevlilerimizle paylaştı.

Din Görevlisi olarak Hac organizasyonunda görev alan İlçe Vaizi Mehmet YEŞERSİN, Hac izlenimlerini anlattı.

Akabinde Vekaletle Kurban Organizasyonunda, görev yaptığı mahalde 5 ve üzeri Kurban gelmesine vesile olan görevlilerimize İlçe Müftümüz tarafından plaket takdim edildi. Plaket takdim edilen görevlilerimizi temsilen İlçemiz Merkez Çarşı Camii İmam-Hatibi Hüseyin AYTAŞ'ın yaptığı konuşmanın ardından İlçe Müftümüzün personelimize başarı dilekleriyle toplantı sona erdi.