​T.C. TAŞOVA KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

EKİM AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Personeli bilgilendirmek maksadıyla her ay yapılması istenen mutad toplantılardan Ekim ayı için planlananı 19.10.2017 Perşembe günü saat 14:30 da İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.

İlçemiz Gökpınar Köyü Camii İmam-Hatibi iken İlçemiz Merkez Garaj Mescidine naklen atanan Efrail GÜL'ün Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan toplantıda, Personeli ilgilendiren yazılar duyuruldu.

Personelimize İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezi Hekimlerinden Dr. Yücel İŞBİLEN ve Hemşire Fadime YILMAZ tarafından, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası ve Organ Bağışı hakkında bilgi verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2017-2018 Umre Organisazyonu hakkında görevlilerimiz bilgilendirildi.

2018 Yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında Amasya Genelinde okunması planlanan hutbe konuları personele duyuruldu.

İlçemiz Çaydibi Köyü Merkez camii İmam-Hatibi iken emekli olan Sabahattin FİŞEK'in Veda konuşmasını müteakip İlçe Müftümüzün görevlilerimize başarılı bir görev dilemesiyle toplantı sona erdi.