17.08.2018

TAŞOVA MÜFTÜLÜĞÜNDEN REKOR

İlçe Müftülüğümüz önceki yıllarda yaptığı Vekaletle Kurban çalışmalarına ilaveten "KURBANINI PAYLAŞ, KARDEŞİNLE YAKINLAŞ" şiarınca sahaya inmek suretiyle belirlediği hedefi aştı.

2017 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda 200 Kurban Hissesiyle yeralan Müftülüğümüz, Bu yılki hedefi olan 300 Hisseyi 17.08.2018 Cuma günü  itibariyle aştı. Akşam saatlerinde 340 rakamına ulaşıldı.

Hedefimizi doldurduk diye çalışmayı bırakmayan personelimiz Arefe günü akşamına kadar çalışmalarına devam edecektir.

İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ Hedefin aşılması üzerine yaptığı açıklamada organizasyonun başarıya ulaşması için gayret gösteren görevlilerimize ve teveccühünü Diyanet İşleri Başkanlığı Vekaletle Kurban Organizasyonundan esirgemeyen halkımıza teşekkür ederek, Hayırlı Bayramlar diledi.