07.11.2018

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN OKUL ZİYARETLERİ

Yaklaşmakta olan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz sayın Harun YILMAZ bir dizi okul ziyareti gerçekleştirdi.

İlçemizde bulunan Lise düzeyindeki okullar ve Taşova Yüksel AKIN Meslek Yüksek Okulu ziyaret edildi.

Ziyaretler esnasında Okul Müdürleriyle yapılan görüşmelerde, 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası özel konusu olan "Hz. Peygamber ve Gençlik" hakkında yapılabilecek faaliyetler değerlendirildi.

Değerlendirme çerçevesinde konunun "Hz. Peygamber ve Gençlik" olması münasebetiyle 17-24 Kasım Tarihleri arasında idrak edilecek olan Mevlid-i Nebi Haftasında okullarımızda gençlere yönelik programlar yapılması kararlaştırıldı.

Yapılan ziyaretlerden dolayı Okul Müdürlerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler.