20.11.2018

TAŞOVA'DA MEVLİD KANDİLİ COŞKUYLA İDRAK EDİLDİ

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s)' in Doğum yıldönümü münasebetiyle İlçemiz Merkez Çarşı Camiide Mevlid programı tertip edildi.

19 Kasım 2018 Pazartesi günü akşamı icra edilen programda; Merkez Çarşı Camii Görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerifin ardından İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ'ın yaptığı günün anlam ve önemiyle ilgili sohbeti takiben Yatsı Namazının eda edilmesiyle program sona erdi.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği programda; genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle tüm Taşovalıların Camiiye yöneldikleri ve programı ilgiyle takip ettikleri görüldü.

Ayrıca, Mevlid Kandili Münasebetiyle İlçe Merkezi ve Köylerimizdeki tüm camiilerde de görevlilerimiz tarafından Mevlid programları tertip edildi.

İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ, yaptığı konuşmada, bu seneki "Mevlid-i Nebi Haftası" nın ana teması olan "Peygamberimiz ve Gençlik" konusuna vurgu yaptı ve gençlerimizin, İman, İbadet ve Camii ile bağlarının sağlamlaştırılmasına dikkat çekti.