25.10.2019

Cami Çocuk ve Aile Buluşması

1-7 Ekim Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından 5 Ekim 2019 Cumartesi günü Taşova Merkez Çarşı Camiinde 4 -6 Yaş Kursu öğrencilerimizin de katılımıyla Öğle Namazı kılındı. Cami-Çocuk ve Aile Buluşması Programı icra edildi. Parograma Belediye Başkanımız Sayın Bayram ÖZTÜRK de katıldı. Çocuklara ve Ailelere ikramda bulunuldu. Programda İlçe Müftüsü Mahmut BEKTAŞ "Çocuklarımız camilerimizin gülüdür.Cocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların varlığı bizim varlığımızın, camilerimizin varliginin ve vatanimizin, devletimizin varliginin devamı demektir. Bu bakımdan çocukların camileri sevmeleri, camilere gelmeleri çok önemlidir" dedi.
İlçe Müftüsü BEKTAŞ, Peygamber efendimiz (sav) döneminde de mescitlerde çocuk seslerinin eksik olmadığını ifade ettiler.