14.06.2016

Tanıtım

KURULUŞ AMACI

Kuruluş:1954 yılında Göynücek’ in İlçe olması nedeniyle aynı yıl Müftülüğümüz kurulmuştur.

Amaç : İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmektir.

MİSYONU   Toplumun Dini İhtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dini’nin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir.

VİZYONU   Türkiye ve dünyada İslam Dini’ne ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmak.
 ARAÇ DURUMU   Ford Focus binek tipi, 2000 Model 1 Adet, Ford Transit 1999 Model 1 Adet
 BİNA DURUMU   Müftülük Hizmet Binası Mülkiyeti Hazineye Ait.( Tahsisli )
 BİNA ALANI   Açık Alan (m2): 472   Kapalı Alan (m2): 400