29.11.2017

Gümüşhacıköyde Mevlid-i Nebi Coşkusu

Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa  (s.a.s)’in doğumu olan Mevlid-i Nebi, tüm camilerimizde Kur'an ziyafetleri, Mevlidi Şerifler, İlahiler ve Kasidelerle kutlandı.

İlçemiz Merkez Köprülü Mehmet Paşa Camiinde Yapılan Mevlid Kandili Programında, Din Görevlilerimiz ve İlçemiz Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından Kuran-Kerim, Mevlidi Şerif, İlahi, Kaside ve Aşrı Şerifler okundu. İlçe Müftümüz Adem AYRANCI'nın yapmış olduğu sohbet ve dua ile program sona erdi.

İlçemiz Cumara Camiinde ise Akşam ve Yatsı namazları arasında, İlçemiz Merkez Kur'an Kursu Öğreticilerinin  düzenlediği programda Kuran-Kerim, Mevlidi Şerif ve İlahiler okundu. Kadınların ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Mevlid Kandili Programı Kur'an Kursu Öğreticilerinin sohbetleri ve dualaraı ile sona erdi.