24.05.2018

İlçe Müftümüz, İl Birincilerine Hediye vererek teşekkür etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Diayanet İşleri Başkalığı Taşra Teşkilatı Personelleri arasında yapılması planlanan yarışmalar çerçevesinde; 12 Nisan 2018 Perşembe günü İlçemiz Yeni Camiinde yapılan Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışması sonucunda erkek görevliler arasında İlçemiz Gümüş Mahallesi Yörgüç Rüstem Paşa Camii İmam-Hatibi Hasan ÇITTIR, bayan görevliler arasında ise İlçemiz Hanife Saygılı Kur’an Kursu Öğreticisi Aysel FETTAHOĞLU İlçe Birincisi oldu.

İlçe Birincisi olan erkek personellerimiz 09 Mayıs 2018 tarihinde, bayan personelimiz ise 10 Mayıs 2018 tarihinde Amasya İl Müftülüğünde yapılan İl Birinciliği yarışmasında da birinci olarak İlçe Müftülüğümüzü gururlandırmışlardır.

Öte yandan İlçemiz Karacaören Kur’an Kursu Öğrencisi Lütfiye TOSUN ise, Kur’an Kursu Öğrencileri arasında yapılan Temel Dini Bilgiler Yarışmasında İl Birincisi olarak bizleri sevindirmişlerdir.

İlçe Müftümüz Adem AYRANCI, 24 Mayıs 2018 Perşembe günü İl Birincisi olan görevlilerimize ve Kur’an Kursu Öğrencisi Lütfiye TOSUN’a İlçemiz Müftülüğü Makam Odasında teşekkür ederek hediye takdim ettiler. İmam-Hatip Hasan ÇITTIR’a 28 Temmuz 2018 tarihinde Amasya İl Müftülüğünde yapılacak olan Bölge Yarışmasında, Kur’an Kursu Öğreticisi Aysel FETTAHOĞLU’na ise 29 Temmuz 2018 tarihinde Tokat İl Müftülüğünde yapılacak olan Bölge Yarışmasında İlçemizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine inandığını dile getiren İlçe Müftümüz, görevlilerimize başarılar diledi,.