30.05.2018

İlçe Müftümüz Gençlerle İftarda Buluştu

Gençlik Koordinatörleri Elif DAVULCU ve Ömer ÇAYCI’nın koordine ettiği“ Gençler ile İftar Sofrasında Buluşuyoruz” programına 140 öğrenci ile birlikte toplamda 175 kişi katıldı. İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat ÖNDER, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Abdullah GEDİK, Gümüşhacıköy Haber Gazetesi Sahibi Hüseyin GÜNDOĞDU, Öğretmenler ve Din Görevlisi Hocalarımız katıldı.
29 Mayıs 2018 Salı Günü Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğünce Ceza İnfaz Kurumu Restorantında gerçekleştirilen iftar programına ilkokul, ortaokul, lise, üniversite öğrencilerinin yanı sıra, İlçeiz sanayisinde meslek öğrenen öğrenciler katıldı.
İlçemiz Gümüş Mahallesi İmam-Hatibi Hasan ÇITTIR Hocamızın Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan program, İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği ilahi ve ezgilerle devam etti.
İlçe Müftümüz Adem AYRANCI, Peygamber Efendimizin gençlere verdiği değeri anlatarak genç sahabelerden örnekler verdi. Bu yılın teması olan “İsraf Olmasın” konusuna da değinerek Mevlana, Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy’dan örnekler verdi. Gençler için sorumluluk göstermenin herkesin görevi olduğunu dile getiren İlçe Müftümüz “Gençlerimizin kıymetini bilmek geleceğimiz açısından bizim için kazanç olacaktır. Gençlerimize yatırım yapmak bizim görevimizdir." dedi.