11.01.2018

Kur'ana Geçiş Merasimi

İlçemiz Müftülüğü tarafından 2017-2018 eğitim, öğretim yılında açılan Hanife Saygılı 4-6 yaş grubu  Kur'an Kursu Öğrencilerinin hazırlamış oldukları Kur’ana Geçiş Merasimi programı, 11.01.2018 Perşembe günü saat 13:30’da Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa, İlçemiz Müftüsü Adem AYRANCI, Öğrencilerimizin Velileri, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftümüz Adem AYRANCI açılış konuşmasında “Diyanet İşleri Başkanlığımızın yetişkin Kur’an Kurslarıyla beraber 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Eğitimine de çok önem verdiğini belirtti. İnsanların en hızlı öğrenme dönemleri olan bu yaşların Kur’an eğitimiyle değerlendirilmesinin  ayrı bir önem arz ettiğini dile getirdi. Çocuklarımızın bu eğitimi almasında öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Hanife Saygılı Kur’an Kursu Öğreticileri Aysel FETTAHOĞLU, Fatoş KAVLAK ve Meral COCİ’nin düzenlediği programda minik öğrenciler, Kur'an tilaveti, hadisler, şiirler, gösterili ilahiler ve sureler okudular.

Katılımcıların büyük bir ilgi ve heyecanla izledikleri program, minik öğrencilere, velilerinin taç giydirmesi ile sona erdi.