24.05.2017

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Etkinlikleri

İlçemiz Müftülüğü tarafından 2016-2017 eğitim, öğretim yılında açılan 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencilerinin hazırlamış oldukları yıl sonu etkinlikleri programı, 23.05.2017  Salı günü         saat 17:00’da İlçemiz Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamımız Sayın Adem BALKANLIOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Ender TURAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftümüz Hamdi UZUNHARMAN’ın açılış konuşmasından ardından konuşma yapan İlçe Kaymakamımız Sayın Adem BALKANLIOĞLU  “4-6 yaş grubu Kur'an Kurslarına giden çocuklarımızın, zihinlerinin berrak olduğu bu yaşlarda dini bilgiler, sureler ve dualar öğrenmesi bizi mutlu ediyor. 4-6 Yaş grubu Kur’an Kurslarımızı önemsiyoruz. Çocuklarımıza, bu kurslarda vatan millet sevgisi aşılayan öğreticilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Minik öğrencilerimizin yüzüne ve ezbere Kur’an-ı Kerim okuduğu, çeşitli gösteriler ve semazen gösterisi sundukları program, protokol ve tüm izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Hanife Saygılı Kur'an Kursu Yöneticiliğinin hazırlamış olduğu program , protokol üyelerince öğrencilere  yıl sonu belgelerinin verilmesiyle sona erdi.