27.03.2018

Umrecilerimiz Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Umre Organizasyonu çerçevesinde, 24 günlük Umre programı ile umreye gidecek olan 20 adet umrecimiz, 27 Mart 2018 Salı günü saat 09:00'da İlçe Müftülüğümüz önünde yapılan programda dualarla uğurlandı. Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunmasından ardından, kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan umrecilerle tek tek ilgilenen İlçe Müftümüz Adem AYRANCI, "Hacılar ve Umreciler Allahü Tealanın ve Peygamber Efendimizin misafiridir. Kur'anda böyle geçer. Peygamber Efendimizin hadisinde de böyle geçer. Dolayısıyla hacca ve umreye gidenler sadece ibadet etmelidir."  ifadelerini kullandı. Yakınları ile vedalaşan umrecilerimiz kutsal topraklara uçmak üzere yola çıktılar.