13.07.2018

Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu ve Hatim Duası Yapıldı

13 Temmuz 2018 Cuma günü Cuma Namazı öncesinde İlçemiz Köprülü Mehmet Paşa Camiinde Başkanlığımızın 15 Temmuz genelgesi Ek-1 çerçevesinde “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” programı düzenlendi. Düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Ali Osman BULAT, İlçe Müftümüz Adem AYRANCI, 15 Temmuz Şehidi Ümit ÇOBAN’ın ailesi ile vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunmasına müteakip, İlçe Müftümüz Adem AYRANCI, 15 Temmuz Şehitlerine ithafen Diyanet İşleri Başkanlığımızca yurt genelinde okunması için hazırlanan duayı yaparak, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. Tüm Camii ve Mescidlerimizde Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan hutbe okutuldu. Cuma Namazı sonrası Merkez Köprülü Mehmet Paşa Camimiz avlusunda Kaymakamımız ve protokol üyeleri tarafından İlçe halkına ikramda bulunuldu.