27.02.2019

"Çanakkale Şehitlerine" isimli Şiir yarışması

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale deniz Zaferi" münasebetiyle  15 Mart 2019 Cuma günü yapılacak yarışmada İlçe birincilerinin belirleneceği Ezbere Şiir okuma yarışması yapılacaktır. Yarışmayla ilgili şartlar aşağıya çıkarılmıştır. Geniş açıklama yazısı ektedir.

1. Yarışmada Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiiri ezbere okunacaktır.

2. Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden lise öğrencileri katılabileceklerdir.

3. Son başvuru tarihi 13 Mart 2019 Çarşamba günüdür.

4. Başvurular İlçe Müftülüklerine bireysel şekilde yapılacaktır.

5. Yarışma Gümüşhacıköy İlçe Müftülüğünde 15 Mart 2019 Cuma günü yapılacak olup, İlçe birincileri belirlenecektir.

6. İlçe birincileri 22 Mart 2019 Cuma günü İl Müftülüğünde yapılacak final yarışmasına katılacaklardır.

7. Yarışmacılar, başvuru ve sınav esnasında lise öğrencisi olduğunu belirten belgeyi ve T.C. Kimlik kartını yanında bulunduracaklardır. Belgesini ibraz edemeyen yarışmaya katılamayacaktır.