12.07.2021

BÖLGE BİRİNCİSİ GÜMÜŞHACIKÖY MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN

Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bayan Görevliler Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının bölge finali çevrimiçi olarak yapıldı. Giresun İl Müftülüğü’nün ev sahipliğinde 9 ilin katımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Bayan Görevliler Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Yarışmasında İlçe Müftülüğümüz Hanife Saygılı Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Aysel FETTAHOĞLU Bölge Birincisi oldu. Aysel FETTAHOĞLU 16 Eylül 2021 tarihinde Kırklareli ilinde düzenlenecek olan Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye Finalinde ilimizi temsil edecek. İlçe Müftümüz Adem AYRANCI, Aysel FETTAHOĞLU hocamızı makamında hediye vererek tebrik etti. Türkiye finali yarışmasında kendisine başarılar diledi.