20.02.2023

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Yazıyeri Köyü Camii İmam-Hatibi Hüseyin ERBAŞ hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İlçe Müftümüz Adem VERİM' in deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza rahmet yakınlarına sabır & başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileği ile devam etti.
Ayrıca Sn.VERİM, depremzede vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardımda bulunan Din Gönüllüsü hocalarımıza ve Gümüşhacıköy'ün kadirşinas halkına teşekkür etti. "Asıl görevimiz, deprem bölgesinden İlçemize gelen kardeşlerimize isar yapmamız, onların ihtiyaclarını karşılayarak acılarını hafifletmemiz ve bize yaraşan misafirperverlik yöstermemizdir." dedi.
Toplantı, Ramazan ayının yaklaşmasıyla camilerdeki hazırlıkların yapılması, aylık kitapların okunması ve 2023 yılı içerisinde din hizmetleri hususunda gerekli bilgilerin verilmesiyle son buldu.