30.04.2018

DİN İSTİSMARI İLE MÜCADELE KONFERANSI

27.04.2018

İlçemiz Müftülüğü tarafından 27.04.2018 Cuma Günü Saat 20:00'de Akif Gülle Kültür Merkezinde  “Din İstismarı ile Mücadele” konulu Konferans düzenlendi.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Cenksu ÜÇER, Başkanlık Müşaviri Belgin KONARLI ve Ankara Vaizi İsa UYSAL Konuşmacı olarak katılım sağladı.

İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN'un açış konuşmalarının ardından kürsüye gelen konuşmacı hocalarımız, “Din İstismarı ile Mücadele” konulu Konferanslarını sundular.

Konferansta FETÖ ve DEAŞ gibi dini istismar eden örgütler hakkında detaylı bilgilendirme ve sunumlar yapıldı.

İl Müfümümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU'nun kapanış konuşmasıyla program sona erdi.

Konferansa İl Müftümüz, Gümüşhacıköy ve Hamamözü İlçe Müftülerimiz, Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticileri, İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.