15.11.2016

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN MEVLİD OKUTTU

ŞEHİT KAYMAKAM MUHAMMED FATİH SAFİTÜRK İÇİN HATİM

Mardin’in Derik ilçesindeki bombalı saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih SAFİTÜRK için Merzifon Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğümüz tarafından Hatim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

PKK'lı teröristlerce Makam odasına yerleştirilen bombanın 10 Kasım'da infilak ettirilmesi sonucu, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 11 Kasım'da şehit düşen Kaymakam SAFİTÜRK için; 14.11.2016 Pazartesi Günü İkindi Namazından önce Din Görevlilerimiz tarafından İlçemiz Kara Mustafa Paşa Camiinde Hatim ve Mevlidi Şerif okundu. Okunan Mevlid-i Şerif’in akabinde İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN hatim duasını yaptı.

Mevlid ve Hatim programına halkımızın ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Namaz çıkışında Din Görevlilerimizin yapmış olduğu helva ikramıyla program sona erdi.