11.01.2018

İLÇEMİZDEN UMRE YOLCULUĞUNA GİDEN VATANDAŞLARIMIZ, DUALARLA UĞURLANDI

11.1.2018

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Umre Organizasyonu ile Kutsal topraklara gitmek için, İlçemiz POMEM Camii İmam Hatibi Kurtman BULUT ve Yeni Camii İmam Hatibi Eyup İPEK'in grup başı olarak görevlendirildiği 60 Umrecilerimize, İlçemiz Kara Mustafa Paşa Camii Meydanında, Müftülüğümüz tarafından uğurlama programı düzenlendi.

Halkımız yoğun ilgi gösterdiği programda Kuranı Kerim tilaveti, kaside ve ilahiler okundu. İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN, yapmış olduğu kısa sohbetinin ardından halkımızdan ve umrecilerimizden helallik istedi. Daha sonra Müftümüzün yapmış olduğu dua ile program sona erdi.

Duanın ardından Umrecilerimiz Medineye gitmek için otobüslerle Samsun/ Çarşamba Havalanına uğurlandı.