14.03.2018

24 GÜNLÜK 4.TUR UMRECİLERİMİZ DUALARLA UĞURLANDI

10.03.2018

Başkanlığımızın 2018 Yılı Umre Organizasyonu 24 Günlük 4. Tur Umre Programı ile Kutsal topraklara gitmek için, İlçemiz Kara Mustafa Paşa Camii Müezzin Kayyımı Cemil ÇOTUR ve Akıncılar Camii İmam Hatibi Orhan AYGÜL'ün grup başı olarak görevlendirildiği 40 Umrecilerimize, İlçemiz Kara Mustafa Paşa Camii Meydanında, Müftülüğümüz tarafından uğurlama programı düzenlendi.

POMEM Camii İmam Hatibi Kurtman BULUT'un Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan program, Müftülüğümüz İlahi Korosunun ilahi ve  kaside sunumuyla devam etti. Daha sonra İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN,  umrecilerimizle kısa sohbetinin ardından halkımızdan ve umrecilerimizden helallik istedi. Daha sonra Müftümüzün yapmış olduğu dua ile program sona erdi.