18.03.2017

18 MART ÇANAKKALE VE ŞEHİTLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN MEVLİD-İ ŞERİF VE HATİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

17.03.2017 Cuma Günü Kara Mustafa Paşa Camiinde Cuma namazı öncesi Şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okundu.

17.03.2017 Cuma günü SAAT 10:00’da başlayarak 18.03.2017 Cumartesi sabah namazına kadar İlçemiz Kara Mustafa Paşa Camiinde din görevlilerimiz tarafından Hatmi Şerif okundu. Sabah Namazından sonra İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN tarafından okunan Hatimlerin duası yapıldı. Programdan sonra Müftülüğümüz tarafından cemaate keşkek ve poğaça ikramı yapıldı.

Kaymakamımız Dr. Ozan BALCI, Sulh Ceza Hâkimi Yusuf ÖZKAN ve İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin SÜER’in de iştirak ettiği programa, halkımızın da ilgi ve alakasının yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.