26.05.2017

İLÇE MÜFTÜMÜZ MUSTAFA ALTUN'DAN RAMAZAN TEBRİĞİ

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan; İçerisinde Kur’an’ın inzal olduğu Kadir gecesini barındıran, Rahmet ve Bereket mevsimi Oruç ayı Ramazana girmek üzereyiz.

İçerisinde birçok nimeti barındıran Ramazan ayına girmenin mutluluğunu milletçe yaşıyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu yıl için belirlediği ‘’ ÜZERİNDE HER CANIN HAKKI VAR BU RAMAZAN VE HER ZAMAN’’ temalı konuyu vaazlarımızda, hutbe ve sohbetlerimizde işleyeceğiz.

Merzifon Müftülüğü olarak, Ramazan ayını en bereketli şekilde yaşamak için gerekli hazırlıklarımızı titizlikle yaptık.

Bu kapsamda İlçemizde;

• Teravih Namazları öncesinde vaazlar yapılacak,
  •  Tüm Camilerimizde Mukabeleler okunacak,
  •  Mahsen Camii, Çelebi Sultan Mehmet Medresesi Camii ve B. Hacı Hasan Camiinde olmak üzere toplam 3 Camiimizde Hatimle Teravih Namazı kılınacaktır.

Merzifon halkımızın Ramazan Ayını kutlar, İlahi Rahmet ve Bereketin sağanak, sağanak yağdığı bu ayın ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Mustafa ALTUN

İlçe Müftüsü