23.02.2018

DOSTLUK VE VEFA YEMEĞİ

21.02.2018

İlçe Müftülüğümüz, 2018 yılı başında emekliye ayrılan görevlilerimiz sebebiyle, Emektarlarımız ile Çalışanlarımız arasında dostluk ve vefanın pekiştirilmesi amacı doğrultusunda bir yemek programı tertip etti.

İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek programına İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İl Müftü Yardımcısı Murtaza GÜR, Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Adem AYRANCI, Hamamözü İlçe Müftüsü Dr. Cemil LİV'de katıldı.

Program Yeşilören Köyü Camii İmam Hatibi Rüstem EDİS'in Kur'an Tilavetiyle başladı, akabinde emekli Din Görevlileri adına Kara Mustafa Paşa Camii emekli İmam Hatibi İlyas DİNÇ bir konuşma yaparak memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade etti. Daha sonra İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN selamlama konuşması yaparak programa icabetlerinden dolayı İl Müftümüze, İlçe Müftülerimize, Emekli ve Çalışan Din Görevlilerimize teşekkür ettiler. Son olarak kürsüye davet edilen İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU yapmış olduğu konuşmasında Din Hizmetlerinin ve Din Görevlilerinin öneminden bahsederek, böyle bir programın icrasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Program, bu ayda emekliye ayrılan Kümbet Hatun C. Müezzin Kayyımı Hayati ARSLAN, Akören Köyü C. İmam Hatibi Bekir KARAÇAM, Kuyu Köyü C. İmam Hatibi Sedat BAYKUŞ ve Karacakaya Köyü C. İmam Hatibi Mustafa ÇEÇEN'e plaket takdiminin ardından sona erdi.