30.07.2018

HACI ADAYLARIMIZI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADIK

28.07.2018

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 Yılı Hac Organizasyonu, ile, İlçemizden Hac ibadetlerini yerine getirmek için 70 kişiden oluşan Hacı adayımız Kara Mustafa Paşa Meydanından dualarla uğurlandı.

28.07.2018  Cumartesi Günü Samsun - Çarşamba Hava Alanından Medine’ye gidecek olan Hacı adaylarımız için saat 10:30 - 11:00 arası  halkımızın da yoğun katılımıyla Müftülüğümüz tarafından, Kara Mustafa Paşa Meydanında uğurlama töreni yapıldı. Çelebi Sultan Mehmet Medresesi Camii Müezzin - Kayyımı Satılmış ÜZÜM'ün Kur’an Tilavetiyle başlayan program. Müftülüğümüz İlahi Koromuzun ilahi ve kaside sunumlarıyla devam etti.

Müftü Vekilimiz Hasan GÖKÇE’nin yapmış olduğu duanın ardından, Hacılarımızın, Müftülüğümüz tarafından tahsis edilen araçlarla Samsun - Çarşamba Havaalanına hareket edilmesi ile program sona erdi.