28.05.2024

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonuyla 29 Hacı Adayı Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonuyla  hacca giden 29 Hacı Adayı  Merzifon Müftülüğünün düzenlemiş olduğu  programla Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Karamustafa Paşa Camii önünde düzenlenen programa İlçe Müftüsü Vekili Nazım Tophan, Şube Müdürü Ahmet Turan Gümüş, çok sayıda din görevlileri ile hacı adayı ve yakınları katıldı. Program Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Din Gönüllüsü hocaların ilahi dinletisiyle devam etti. İlçe Müftüsü Vekili Nazım Tophan'ın konuşma ve dualarıyla program son buldu.

Program sonunda hacı adayları saat 22:30 da Amasya Merzifon Havalimanında olmak üzere yolcu edildi. Gece saat 01:35 te de Mekkei Mükerremeye hareket ettiler.