19.02.2019

2018 YILI RAMAZAN AYINDA HATİMLE TERAVİH NAMAZI KILDIRAN DİN GÖREVLİLERİMİZE BELGE VERİLDİ

18.02.2019

18.02.2019 Pazartesi günü Akif Gülle Kültür Merkezinde Din Görevlileri ile yapılan Şubat ayı mutat toplantısında, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, 2018 Yılı Ramazan ayında Hatimle Teravih Namazı kıldıran, İlçemiz Karamustafa Paşa Camii Baş İmam Hatibi Mehmet Fatih ŞAHİN, Çelebi Sultan Mehmet Medresesi Camii İmam Hatibi Zekeriya AKKAYA, POMEM Camii İmam Hatibi Kurtman BULUT, Toki 2. Etap Camii Vekil İmam Hatibi Oğuz OVALI, Eyüp Çelebi Camii Müezzin Kayyımı Zihni PAMUK ve Çelebi Sultan Mehmet Medresesi Camii Müezzin Kayyımı Satılmış ÜZÜM'e gönderilen Teşekkür Belgeleri İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN tarafından verildi.

Din Görevlilerine belgelerini vererek kendilerini tebrik eden İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN yapmış olduğu konuşmasında Hafızlığın önemine değindi. Mukabele ve Hatimle Teravih Namazı kılmanın, Hafızlığı muhafaza etmede en önemli iki unsur olduğunu belirtirken Hafız İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara tavsiyelerde bulundu.