14.06.2019

"İNFAK" KONULU RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

13.06.2019

2019 Yılı Ramazan Ayı Münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz ve Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ortaokul Öğrencileri arasında düzenlenen "İNFAK" Konulu resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren Öğrencilere ödülleri verildi.

İlçemiz Garipler Camii Toplantı Salonunda düzenlenen törende Öğrencilere Hediyelerini İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN takdim ederek kendilerini tebrik edip başarılarının devamını dilediler. Yarışmaya katılıpta dereceye giremeyen diğer öğrencilerede Başkanlığımız Yayınlarından Kitaplar hediye edildi.

Ödül Törenine İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN, Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörü Arif AYDINLI (Vaiz), Okul Müdürleri ve Öğrenciler Katıldı.

Dereceye Giren Öğrenciler ve Ödülleri:

KOMPOZİSYON DALINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

DERECESİ