10.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMLARIMIZ

MEHMET AKİF ERSOY CAMİİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

04.10.2019

İlçemiz Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE, Belediye Başkanı Alp KARGI, İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İlçe Müftülerimiz, İlçe protokolü Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla Mehmet Akif Ersoy Camii ibadete açıldı.

KARA MUSTAFA PAŞA CAMİİNDE "CAMİ ve HAYAT" KONULU PROGRAM İCRA EDİLDİ

07.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, İlçemiz Karamustafa Paşa Camiinde Müftülüğümüzce program düzenlendi. "CAMİ VE HAYAT" temasının işlendiği programda Din Görevlilerimiz tarafından Kur'an Ziyafeti, İlahi, Kaside ve Sunumlar yapıldı.

EMEKLİ VE ÇALIŞAN DİN GÖREVLİLERİ YEMEKTE BULUŞTU
07.10.2019

İlçemiz Müftülüğünce düzenlenen buluşma yemeğine İl Müftü Yardımcısı Abdullah KILIÇ, İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN, Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Adem AYRANCI, Suluova İlçe Müftüsü Süleyman ÇOBAN, Hamamözü İlçe Müftüsü Emin KAPLAN, Kur'an Kursu Öğreticileri, Emekli ve Çalışan Din Görevlilerimiz katıldı.

Buluşma yemeğinde 2019 yılında emekli olan Din Görevlilerimize plaket takdim edildi.