04.11.2021

Kasım Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüz Başkanlığında Merzifon İlçemizde Gerçekleştirildi.

Her ay değişik bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı 03.11.2021 tarihinde Merzifon ilçemizde gerçekleştirildi.Toplantı ,il müftümüz Durmuş AYVAZ başkanlığında il müftü yardımcısı Yılmaz ÖZBAKIR, ilçe müftümüz Abdulhamid PEHLİVAN, Suluova Müftüsü Sıtkı KAYA, Gümüşhacıköy Müftüsü Adem AYRANCI, Göynücek Müftüsü Muammer ŞAHİN, Hamamözü Müftüsü Nazım TOPHAN'ın katılımıyla  yapıldı.

Toplantıda çeşitli gündem maddeleri değerlendirildi.Hizmetlerin daha etkin ve verimli olması için iştişareler yapıldı.

Toplantı sonrası il müftümüz Durmuş AYVAZ ve ilçe müftümüz Abdulhamid PEHLİVAN Kaymakam Ali GÜLDOĞAN'ı makamında ziyaret ettiler.İl müftümüz Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırladığı "Hadislerle İslam" kitabını hediye etti. Daha sonra il müftümüz ve beraberindeki ekiple ilçemizde yapımına başlanan Songül Gülle cami inşaatında incelemelerde bulundu.