10.11.2021

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 83. Yıl Dönümünde Medrese Camiinde Mevlidi Şerif okundu.

Cumhuriyetin kurucucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümünde tarihi Medrese Camiinde mevlid okundu.

Belediye başkanlığının talebi doğrultusunda müftülüğümüzün organizesiyle Çelebi Sultan Medresesi Camiinde öğle namazı öncesinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehidlerimiz için mevlidi şerif okunup dua yapıldı.

Programa Belediye Başkanı Alp Kargı çok sayıda belediye çalışanı ve halk katıldı.Programda  Kuran'ı Kerim ve mevlidi şerif okundu. İlçe Müftümüz Abdulhamid Pehlivan dua yaptı.Öğle namazının  kılınmasının ardından halka helva ikramı  yapıldı.