16.05.2022

Merzifon'da 5. Kitap Fuarı Açıldı. İlçe Müftülüğü Olarak Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarıyla Fuarda Yerimizi Aldık.

Merzifon Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı, 14 Mayıs ile 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 9 gün sürecek olan bölgenin en büyük kitap fuarında 200’ün üzerinde usta şair, yazar ve gazeteci sevenleriyle buluşacak. 231 yayınevinin katılacağı fuarda, söyleşiler, şiir dinletileri, gösteriler ve imza günleri gibi etkinlikler yapılacak.

Merzifon Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 5. Kitap Fuarı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da içine alacak şekilde 14 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Merzifon Kapalı Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Her yaştan ve her kesimden okuyucuyu bir araya getirmeyi başaran Merzifon Kitap Fuarı’nın bu yılki mottosu ise “Kitap Herkesi Buluşturur” olacak.
14-22 Mayıs tarihlerinde saat 10.00 ile 21.30 arası ziyarete açık  olan fuarda;  İlçe Müftülüğü olarak Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarıyla fuarda yerimizi aldık. İlçe Müftümüz Sayın Abdulhamid PEHLİVAN da misafir yazar olarak katıldı.