26.08.2022

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Kuran Kursları Arasında Düzenlenen Kurs Bitirme Temel Dini Bilgiler Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Kuran Kursları arasında düzenlenen kurs bitirme Temel Dini Bilgiler sınavında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Müftümüz Abdulhamid PEHLİVAN tarafından yapılan törenle verildi.

İlçe Müftüsü Abdulhamid PEHLİVAN yaptığı konuşmada bilginin önemine dikkat çekti. Temel Dini Bilgileri her müslüman çocuğun öğrenmesi gerekir. Sizler bunun gayreti içerisinde oldunuz. Çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ederim dedi.

Yaz kuran kurslarına katılan öğrenciler ve Hafızlık Kuran Kursunda okuyan  600 öğrencinin katıldığı Temel Dini Bilgiler sınavında çok sayıda öğrenci yüksek puan alırken ciddi emek sarf eden, 95 ve üzeri puan alan 14 öğrenci dereceye girdi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle:

1. Meryem Azra Çetin

2. Mehmet İhsan Gaffar