19.10.2022

Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç İlçe Müftümüz Abdulhamid PEHLİVANI Ziyaret Etti.

Genel denetim maksadıyla Amasya ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettişleri, 14.10 2022 ve17.10,2022 tarihlerinde Merzifon İlçe Müftülüğümüzde, cami ve kuran kurslarımızda rutin denetimlerde bulundular.

Ziyaret sebebiyle gelen Kastamonu İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ ve Kastamonu Taşköprü İlçe Müftüsü  Hasan YOZGAT, Başkanlık Müfettişleri,Başmüfettiş Ahmet KÖSE'yi, Müfettiş Ömer ERSOY'u, Yrd. Müfettiş Mustafa ERDOĞDU'yu ve İlçe Müftümüz Abdulhamid PEHLİVAN'ı müftülük makamında ziyaret ettiler. Yapılan hoş sohbetin ardından ilçe müftümüz sayın PEHLİVAN bu nazik ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü sayın BİLGİÇ'e teşekkür etti.