10.08.2023

Merzifon Müftülüğü 2023 Yılı Yaz Kur'an Kursları Camiler Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Merzifon Müftülüğü 2023 Yılı Yaz Kur'an Kursları Camiler Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvada sekiz cami kozlarını paylaştılar. Turnuva sonucunda finalist Yahyabaş cami olurken ikinci Abdurrahimrumi cami üçüncü Mehmet Akif Ersoy cami oldu. Final maçı sonrasında öğrenci ve velilerine hitap eden İlçe Müftümüz Sebahattin Kesti yaz kuran kurslarının fevkalede verimli geçtiğini bu tür etkinliklerle daha anlamlı hale geldiğini ifade etti. Konuşmasının sonunda turnuvaya katılan tüm takımlara, organizesini yapan hocalarına teşekkür etti.

Finalist takım yahyabaş cami kaptanı, kupayı İlçe Müftümüz Sebahattin Kesti'den aldı ve bütün takım oyuncularına madalya takdim edildi. Çeşitli ikramlar yapıldı.