19.08.2023

Merzifon Müftülüğü Hafızlık Kız ve Erkek Kur'an Kurslarını Başarıyla Bitiren 19 Öğrenci Yapılan Törenle Hafızlık Belgelerini Aldılar.

Elhamdülillah 25 yıl aradan sonra açılan Merzifon Müftülüğü Hafızlık Ekek ve Kız Kur'an Kursları meyvesini vermeye başladı.  Hafızlık Yatılı Kız ve Erkek Kur'an Kurslarını başarıyla bitiren 19 öğrenci yapılan törenle Hafızlık Belgelerini aldılar. Program, Karamustafapaşa Camiinde cuma namazı öncesinde  Hafızlarımızın Kur'an ziyafeti, İlçe Müftümüz Sebahattin Kesti'nin sohbeti, Hafızlara belgelerinin takdim edilmesi ve İlçe Müftümüzün duası ile nihayet buldu.

Bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hafız anne babalarına, yetiştiren hocalarına ve siz değerli Merzifonlu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Siz destek olduğunuz müddetçe bu hizmet artarak devam edecektir inşallah.