25.12.2018

Kırklar Camisi’nde Öğrencilere İngilizce ve Matematik Dersleri Veriliyor

Amasya Kırklar Cami görevlilerimiz, Kur’an Kursu hocalarımız ve Camii Gençliği İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu’nu makamında ziyaret ederek, öğrencilere yönelik camide yapılan ingilizce ve matematik dersleri hakkında bilgi verdiler.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığımızın yemen için başlatmış olduğu "Yemen'e Sessiz Kalma" yardım kampanyasına katkıda bulunmak için kendi aralarında topladıkları yardımı İl Müftümüze teslim ettiler.

İl Müftümüz Keşvelioğlu öğrencilere derslerinde yardımcı olmak amacıyla camide matematik ve İngilizce derslerinin verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayrıca Yemen’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmayan gençlere katkılarından dolayı teşekkür etti.