28.12.2018

İl Müftü Yardımcımız Murtaza Gür’e Veda Yemeği Düzenlendi

Amasya İl Müftü Yardımcımız Murtaza Gür için düzenlenen veda yemeğine, İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu, İlçe Müftüleri ve müftülük personeli katıldı.

Konuşmaların en zoru veda konuşmasıdır diyerek, kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu “Müftü Yardımcımız Murtaza Gür ile iki yılı aşkın süredir çalışıyoruz, gayretli, özverili, çalışmalar yapmış ve hizmetlerimizde bizlere önemli katkılarda bulunmuştur. Buradaki başarılı çalışmalarını Kocaeli Dilovası ilçe Müftülüğünde de devam ettireceğine inanıyorum. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve personelim adına kendisine teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Müftü Yardımcısı Murtaza Gür kısa bir konuşma yaprak, Amasya’da beş yıl Müftü Yardımcılığı görevinde bulunduğunu, bu zaman içerisinde çok güzel bir ortamda, uyum içerisinde çalışmaktan zevk aldığını dile getirdi ve herkesle vedalaşarak helalleşti.

Günün hatırası olarak İl Müftümüz kendisine el işlemeli çini tablo ve başarı belgesi takdim etti. Takdimlerin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.