13.11.2020

İl Müftülüğümüz ile Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İl Müftülüğümüzün amaçları doğrultusunda, eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine katılan Amasya Üniversite İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR ve İl Müftümüz Durmuş AYVAZ yapılan protokolle uygulanacak çalışmaların hayırlı olması temennilerini belirttiler.

Protokol imza töreninde Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Recep Orhan ÖZEL, Dr. Davut AĞBAL, İl Müftü Yardımcımız Emine UYSAL ve Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Seyhan ELMACI hazır bulundular.