24.02.2021

STK’larla İstişare Toplantısı Düzenlendi

İl Müftümüz  Durmuş AYVAZ, Amasya'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

İl Müftümüzün makamında gerçekleştirilen istişare toplantısına; İl Müftümüz Durmuş AYVAZ, İl Müftü Yardımcımız Harun AYDOĞDU ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderleri ile hedeflerinin aynı olduğunu ifade eden İl Müftümüz Durmuş AYVAZ; "Bizler insanlığın iyiliği ve toplumun huzuru için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda en önemli husus, Allah'ın rızasını kazanmak ve yaptığımız işi samimi olarak yapmaktır. Her birimiz farklı alanlarda hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Bu hizmetlerin etkili ve verimli bir şekilde toplumun bütün kesimlerine ulaştırılabilmesi için sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin önemli olduğuna inanıyoruz. " diye konuştu ve istişare toplantısına katılımlarından dolayı STK temsilcilerine teşekkür etti.

STK temsilcileri de, yapılan çalışmalardan dolayı İl Müftümüz Durmuş AYVAZ'a teşekkür ederek yapılan hizmetlere katkı sağlayacaklarını dile getirdiler.