01.03.2021

“CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR” ÖDÜL PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığımızca İl Müftülüğümüz tarafından, çocuklara milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan “Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrimiçi Buluşuyor” programı kapsamında yarıyıl tatili dolayısıyla online olarak yapılan programa katılan ve başarılı olan çocuklara yönelik bir teşekkür ve ödül programı düzenlendi

Yarıyıl tatili boyunca derse katılım, dini bilgiler sorularına verdikleri cevaplar ve namaz surelerini ezber konularında aldıkları puanlarla dereceye giren çocuklar için yapılan programda konuşan İl Müftümüz Durmuş AYVAZ , çocuklarımızın iyi yetişmesinin önemine değinerek üç hafta süren bu projeye katılım sağlayan çocuklara, ailelerine ve din görevlilerine teşekkür etti.

Hz Ömer Camii’nde gerçekleştirilen programda çocukların okuduğu Kur'an-ı Kerim, ezan ve duanın ardından İl Müftümüz Durmuş AYVAZ dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Programa İl Müftü Yardımcısı Emine Uysal, Şube Müdürü Seyhan Elmacı, Din görevlileri ve çocukların aileleri katıldı.