27.09.2021

Müftümüz Durmuş Ayvaz Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde esnafların hal ve hatırlarını sorarak onların müftülük faaliyetleri hakkında talep ve beklentilerini dinledi.
Esnaf ve zanaatkarların toplumun temel taşları olduğuna dikkat çeken İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Hergün düzenli olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Esnaflarınızla tanışıp hal ve hatırlarını soruyoruz. Amasya İl Müftülüğü olarak rutin görevlerimizin yanında halkımız ve esnafımızla da birebir temas halinde olarak, onları dinleyip taleplerini yerine getirme noktasında gayret gösteriyoruz.
Ziyaretlerimizde yaşanan Koronavirüs salgınının Cenab-ı Hakk'ın yardımı ile birlikte alınan tedbirlere uyarak kısa zaman içinde biteceğini, daha bereketli ve hayırlı günlerin yakın olduğunu esnaf kardeşlerimize ilettik.
Vatan ve milletimiz uğruna her türlü fedakarlığı yapmak zorundayız. Kadirşinas halkımız gibi esnaflarımız da Devlet yetkililerini dinlediler ve sabrettiler. Böylece zor günleri geride bıraktık ve sabrın mükafatını da inşallah hep birlikte alacağız.”
İl Müftümüz açıklamasının sonunda kendisini sıcak bir şekilde karşılayan esnaflara bol ve hayırlı kazançlar dileyerek teşekkür etti.
İl Müftümüzün kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden esnaflar ise Devlet-Millet el ele her türlü zorlukları aşacaklarını belirttiler.
Ziyaretlerde İl Müftümüze Müftü Yardımcımız Harun Aydoğdu'da eşlik etti.