27.09.2021

Valimiz Mustafa MASATLI ve İl Müftümüz Durmuş Ayvaz Merkez İlçemize Bağlı Yassıçal köyünü Ziyaret Etti

Valimiz Mustafa Masatlı, İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ve kurum müdürleri Yassıçal köyü Camii ve Kur'an kursunda incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı. Köy Halkıyla bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Valimiz, köylerimize her türlü hizmetin ulaşması için gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.
Program kapsamında Ergonaş Baba Türbesi'ni de ziyaret ederek köyün tarihi ve kültürel dokusu hakkında bilgi aldı.
İl müftümüz Din görevlisi hocalarımıza ve Yassıçal köyü camii ve Kur'an kurslarımızda çok emeği olan cami dernek başkanı Sadık Şişik'e gayretlerinden dolayı teşekkür etti.