15.01.2022

Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları'ndan "Kış Bayramı" ve "İlmek İlmek İyilik " Kampanyası

Amasya İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları ihtiyaç sahibi aileler için iki adet kampanya başlattı.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz'ın başkanlığında başlatılan kampanya "Kış Bayramı" çocuklar kışın üşümesin diye bir mont bir bot diğeri ise  "İlmek İlmek İyilik" kampanyası bere eldiven ve atkı kampanyaları Amasya halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Kampanya ile bot, mont, atkı ve bere dağıtımına İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, Eşi Şükriye Ayvaz Hanımefendi, İl Müftü Yardımcıları Harun Aydoğdu, Yılmaz Özbakır ve TDV Amasya Kadın Kolları Sorumlusu Elvan Nergiz ve TDV gönüllüleri katıldı.

Bir mont bir bot ve atkı - bere kampanyasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden aileler, çocukların sevinci ile duygulu anlar yaşadılar.

Yapılan kampanyada 300 çocuğa mont, bot, bere, atkı ve eldiven giydirildi.