17.05.2022

Amasya İl Müftülüğü Ve TDV Amasya Şubesi tarafından Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi.

Amasya İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Kadın  ve Gençlik Kollarımız ,Engelli Koordinatörlüğü ile birlikte hayırsever vatandaş tarafından alınan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi  bedensel olarak engelli vatandaşlarımıza hediye edildi.
İl Müftümüz ve TDV Amasya Şube Başkanı Durmuş Ayvaz   "Engelli kardeşlerimizin hayat şartlarını biraz daha kolaylaştırmak ve manevi olarak vatandaşlarımıza  destek olmak amacıyla engelli kardeşlerimizin hep yanlarında olacağız" ifadelerini kullanarak yürüme engelli iki vatandaşı  evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye teslimini gerçekleştirdi.

Tekerlekli sandalye alan vatandaşlarımız çok mutlu olduklarını ifade ederek İl Müftümüze ve çalışanlara teşekkür etti.