28.11.2022

Din İşleri Yüksek Kurul Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım Amasya'da

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Ankara İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım Amasya Müftülüğümüz tarafından düzenlenen programlara katıldı.

09:00'da Türk Telekom İmam Hatip lisesi öğrencilerine konferans veren hocamız, Sultan II Bayezit Camiinde cuma namazında vaaz ve hutbe irad etti. Ardından 13:30'da Müftülüğümüz konferans salonunda "Kur'an'ın İzinde ve Hizmetinde Kendimi Geliştiriyorum" projesi kapsamında Din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerine hitap eden hocamız Peygamber Efendimizin örnekliğinde topluma daha verimli bir din hizmeti vermenin yolları ile ilgili hususlara değindi. 18:00'da ise Akşemsettin gençlik merkezinde Üniversite öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. Soru cevap şeklinde yapılan programda hocamız öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.