27.12.2022

Geçici Öğretici Mülakat İlanı (Hafızlık Eğitimi Destek Programı) 2023

İl Müftülüğümüzce, 2022-2023 Yılı Eğitim ve Öğretim dönemi için hafızlık eğitimi verilen Kur'an Kurslarımızda Başkanlığımız tarafından Hafızlık Eğitimi Destek Programı Uygulama Esasları çerçevesinde hafızlık eğitimi gören öğrencilerin gün içerisinde okumuş oldukları derslerin tekrarı ve bir sonraki gün okuyacakları dersleri öğretici rehberliğinde hazırlanmaları amacıyla ihtiyaca binaen hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarımızda görevlendirilmek üzere ek ders ücreti karşılığı ilgi (a-b) yönetmelikler ile ilgi (c-ç) yazılar gereğince aşağıdaki usül ve esaslar çerçevesinde yapılacak sözlü sınavla erkek ve kadın Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi görevlendirmesi yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 28/12/2022 - 11/01/2023 (Mesai bitimine kadar)
Başvuru Yerleri   : İl Müftülüğü, Gümüşhacıköy, Suluova ve Merzifon İlçe Müft.leri

Sınav Tarihi/Saati    : 17/01/2023/ 08:30
Sınav Yeri                : İl Müftülüğü/Kirazlıdere Mah.Kemal Ilıcak Cad.No:2 AMASYA

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:
1. T.C. kimlik numaralı kimlik belgesinin aslı,
2. 2022 KPSS (DHBT) sınavı puanı 50 ve üzeri olmak.
3. Dini öğrenim durumunu gösterir mezuniyet belgelerinin aslı (Adayların beyan ettiği
    öğrenim belgeleri mezuniyet belgesi olmalıdır.)
4. Adres bildirimi, adli sicil ve askerlik durumları ile görev yapmaya mani bir özrü
    bulunmadığına ilişkin tek bir dilekçede belirtecekleri yazılı beyanları.

Başvuru şartları için ek dosyaya bakınız.