13.01.2023

Amasya İl Müftülüğünden Vefa Örneği

Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizesinde 2023 yılı umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden vatandaşlarımız ve İl Müftülüğümüz ve Din Görevlilerinin destekleri ile umreye gidecek olan âma emekli imam hatip Mehmet Irmak için İl Müftülüğümüzde program düzenlendi.

İl Müftülüğümüz ve Amasya din görevlilerinin destekleri ile âma emekli din görevlisi Mehmet Irmak’ta umreye gidiyor.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftümüz Durmuş Ayvaz kısa bir konuşma yaparak “Özel Amasya 1 umre turu ile toplam 196 kardeşimiz Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmet kalitesiyle ,Amasya Müftülüğümüzün organizesinde il ve ilçe müftülüklerimizde görev yapan tecrübeli hocalarımızın rehberliğinde umre ziyaretini yapmak üzere kutsal topraklara yolculuk yapacaklar. Özel Amasya 1 umre kafilesinde Kur'an kurslarımızda eğitim gören 65 yavrumuz da bulunmaktadır. Yine bu kafilemizde Diyanet İşleri Başkanlığından malulen emekli olan İmam Hatip Mehmet Irmak hocamız da bulunmaktadır.  Bu güzelliği gerçekleştiren meslektaşlarıma, din görevlileri derneğimize, başkanına, ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum. Güle güle gitsin, güle güle gelsin, bol bol dua etsin” şeklinde konuştu.