08.11.2018

Amasya’dan Gençlerimizin Tarihe Yolculuğu

Amasya üniversitesinde değişik fakültelerde öğrenim gören öğrencilerimiz 27-28 Ekim ve 03-04 kasım tarihlerinde İstanbul’a düzenlenen geziye katıldılar. Başta tarihi mekanları olmak üzere İstanbul’un birçok ayrıcalığına şahit oldular.

Mevlidi nebi haftası arifesinde umre ödüllü bilgi yarışmasına katılıma teşviki de amaçlayan gezi programına yarışmaya katılanlardan 90 öğrencimiz iştirak etti.

Amasya müftülüğümüz gençlik koordinatörlüğü, KYk’da manevi rehber olarak görev alan Amasya müftülüğü çalışanlarının planlayıp İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu’nun teşvik ve desteğiyle gerçekleştirilen gezi programı öğrencilerimizce sevinçle karşılandı.

2019 yılı ilk bahar döneminde farklı öğrenciler ve değişik bir tema ile yeniden planlanan gezi programlarında İstanbul İ müftülüğünün bu bağlamda İstanbul İl müftü Yardımcısı Caner Akdemir’in ve nezaretindeki çalışanların alicenap ev sahipliklerinin katkısı büyük olmuştur. Bu vesileyle Amasya İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu kendilerini arayarak şükranlarını ilettiler.