21.11.2018

İl Müftümüz Mevlid-İ Nebi Haftası Munasebetiyle Hastaları Ziyaret Etti

İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu, muhterem eşi Gülay Keşvelioğlu,  Müftü Yardımcımız Emine Uysal,  Vaiz Gülseren Şeker, Kur’an Kursu Öğreticileri Mesude Zengin, Medine Çakır, Sevilay Küçük ve hastane manevi rehberimiz Bayram Salih Coşkun Amasya Sabuncuoğlu Şerefettin devlet hastanesinde, Başhekim Doç. Dr. Murat Şahin ile Tedavi Gören Hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve o gece doğan bebeklerin ailelerini ziyaret edip göz aydınlığı  dilediler.

İl Müftümüz ve muhterem eşleri o gece ilk doğan çocuğa bir çeyrek altın hediye ederek bebeğe Ayşe Kumru ismini verdiler.

Ziyaretten dolayı Başhekim Doç. Dr. Murat Şahin, hastalarımız ve refakatçileri İl Müftümüze ve beraberindeki müftülük çalışanlarımıza böyle özel bir günde kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ettiler.